Skønne Danmark

Bil i dk

Glæden for mig at komme hjem til Danmark er at besøge min familie og venner. Plus at hygge mig i dk med alt det bedste som Danmark har at byde på.

Det første stop for os er altid hos Europcar. Her har vi lejet vores bil i Danmark gennem mange år. De har om nogen forstået en udlandsdanskers behov som os:-) Når vi er hjemme er det vigtigt vi har en god bil. Vi kører mange kilometer når vi er i Jylland og besøge familie og rundt på sjælland for at hygge med vores venner:-) Der skal være plads til mange mennesker og ting til vores børn:-)

Med europcar skal vi ikke spekulere over hvor meget vi kører, for der er fri km. I det hele taget er deres produkter til udlandsdanskere alt inklusiv og skulle der være indbrud i bilen eller lign. så er vi også fuldt dækket der. Der er ingen selvrisiko

I denne weekend var vi en tur på bakken, til fødselsdag hos min veninde plus en shoppe tur i kbh. Så vi kommer en del omkring 🙂

Så det er virkelig dejligt at vi har en god bil og fantastisk service hos http://www.europcar.dk/udlandsdansker

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønne Danmark