Tøj som jeg har på i forsidefruerne

Danmark

Det er efterhånden lidt tid siden, at vi kom tilbage til Danmark. Nu er vi hjemme, har fået pakket ud og er netop kommet igennem vores 14 dages karantæne. Efter omstændighederne i Dubai, hvor vi rejste fra et udgangsforbud, har det ikke været sværere end to uger i Dubai ville have været. En tidsbestemt karantæne er med vished om slutdato – dét i sig selv er til at overskue, når man kan se lyset for enden af tunellen, og bare dét at få lidt luftforandring er helt befriende. Vi kom til Danmark på det rette tidspunkt lige til foråret, det skandinaviske klima med færre begrænsninger og klar luft. Det har været godt for alle at vende tilbage, og det føles næsten uvant at få lov til at færdes som man vil (med afstand selvfølgelig). Vi er langt friere her. Det er dejligt at være tilbage i sommerhuset.

Vi udnyttede ellers tiden godt i Dubai med oprydning af skabe, gode middage, hygge, spil og en masse træning i haven. Men rastløsheden er svær at løbe fra, når man ikke har noget sted at løbe hen. Det fik vi heldigvis muligheden for nu i Danmark, og min familie har det godt. Jeg har det godt.

Herhjemme er blomsterne sprunget ud og her dufter mildt. Regnen gør mig heller ingenting, for det er, hvad jeg har længtes efter. Det er klart, at alt ikke er det samme, og alle planerne i løbet af sommeren er blevet lagt om pga. coronaen. Jeg skulle have rejst hele Europa rundt med hestene, og jeg skulle også have været klar til OL, der er blevet aflyst. Det er en tom følelse. OL er en stor ting for alle sportsfolk, men der er ikke så meget at gøre, end at vente på dét vi alle sammen venter på. Indtil da tager jeg mig af de arbejdsopgaver, der endnu er aktuelle. Vi er i gang med at gøre klar til vores årlige ridelejr som jeg ser frem til i uge 28 (I kan læse om Lyngsholm ridelejr på min blog og finde billeder mm. på insta). Lige nu er det ellers familietid, ferie og ro – ro på den måde, der føles godt.☺

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tøj som jeg har på i forsidefruerne