Lego House

Skønne Danmark

Det er så hyggeligt at nyde den skønne danske sommer sammen med ens familie. Vi var ude og plukke jordbær for et par dage siden og havde en dejlig oplevelse. Især da man ikke kan gøre disse ring i Dubai. Så grønne marker og friske bær betyder så meget mere for mig nu:-)

Tak fordi vi har et fantastisk land. Håber vi alle kan blive ved med at passe godt på lille Danmark:-)

1 kommentar

  • Lotte Jensen

    Hej Tina sad og så forsidefruer🤗 og du fik lavet bryn, tænker om du vil ud med hvor det er henne for overvejer at får lavet mine, men har ikke haft mod på det🙈 dine blev så flotte så tænker de har styr på det der hvor du var😊 Mvh Lotte

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lego House