Tillykke Nana

Lego House

Jeg var slet ikke klar over at der var kommet et Lego House før min veninde fortalte mig om det. Jeg er så glad for at vi tog to dage af vores ferie til at lege og nyde legoland og lego house. Det var en spændende, sjov, lærerig, smuk og inspirerende oplevelse.

Lego house har mange forskellige rum man kan gå ind i for at bygge og lege med lego. Det var sjovt både for Lilly på næsten 2 år, især elskede hun at lege i duplo områderne og jeg blev selvfølgelig nødt til at købe duplo med hjem til hende som  hende og Louis har leget med i flere timer allerede:-) Louis på næsten 6 år havde også en fest. Især med at bygge blier ud af lego og lege med dem. Han var også vild med alle de forskellige legeplader som er udenfor. Man skal helt sikkert huske at gå en tur over huset udenfor for at opleve alle legepladserne:-) Nana min bonus datter på 14 år havde også en fantastisk tur:-) Der var mange ting hun også kunne hygge sig med, især da hun skulle lave hendes egen lego film som tog ca 30 min at lave:-)

Der er også en hyggelig biograf hvor børnene lige kan tage en pause hvis der er brug for det, så man kan nemt bruge hele dagen i Lego house. Jeg synes selv det var spændende at se hele historien om Lego fra start til nu. Det ligger lige ved siden af biografen:-)

Den bedste for mig var at bestille maden i lego house. Jeg vil næsten ikke fortælle mere, da det er noget i alle skal prøve selv:-)

Tak for to gode dage med massere af lego og hygge

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tillykke Nana