Ny seng til Louis

Jeg er blevet kåret som ‘Årets Rytter’ i Danmark!!!

Dette må være en af de hidtil største begivenheder for mig i 2019: Jeg har modtaget prisen som ‘Årets Rytter’ ved Absolute Awards!

Det er en meget betydningsfuld og særlig pris for mig at blive tildelt, da jeg har modtaget prisen på baggrund af alle mine gode resultater, der samlet har været i løbet af året i Dubai. Det er ikke bare én præstation, der bedømmes ud fra, og det er en enormt stor anerkendelse og bekræftelse af, hvor godt det er gået min karriere hele året – og også, hvor godt det stadig går. Jeg er simpelthen så stolt!

Det er første gang, at man i Danmark afholder en prisuddeling som denne, og jeg håber, at det bliver en tradition i fremtiden, hvor ryttere, hesteejere, sponsorer og hestepassere fortsat vil blive anerkendt for deres arbejde igennem et helt år – år for år. Det er arrangeret af Absolute Horses, og er et virkelig godt initiativ.

 

Af hjertet tak til min familie, veninder, venner og alle jer, der sendte kærlige tanker min vej forleden. Jeg værdsætter jeres støtte, og det betyder meget for mig, at I, der var med mig den aften, ville dele dette øjeblik sammen med mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny seng til Louis