Babyshower

Fitness

Elsker man at dyrke sport og fitness Har Dubai rigtig mange sjove og forskellige Events. Alle kan være med uanset om man er i ekstremt god form eller bare gerne vil hygge sig sammen med venner. Jeg har været ude og se rigtig mange forskelle evnets, da Allan er del af et team hvor de kører rundt og deltager i mange forskellige løb. Det er god inspiration for mig at se hvordan dette hold holder sig i god form og vinder næsten hver gang.

Træn, spis sundt, sæt mål, team Work og være lykkelig.

Hyggeligt at høre hvordan Louis hepper på sin far.

Man vælger jo selv de mennesker man gerne vil være omkring. For mig at det er rigtig vigtigt at være omkring mennesker som sætter høje mål og opnå dem. Uanset om det bare er en hobby eller karrieremæssigt. De slags mennesker har jeg stor respekt for.

Tak for nogle gode oplevelser til kcalworld teamet.

Endnu engang tilykke:-)

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babyshower