Så glad:-)

Dansk galla fest i Dubai

 

Så er jeg til dansker fest i Dubai. Det var virkelig en hyggelig aften hvor 300 danske mennesker kom til middag og fest. Alle kvinderne kom i flotte kjole og havde gjort meget ud af at det skulle være en rigtig galla middag:-) Vi havde gnags som kom hele vejen fra dk for at synge for os. Det var så rart at danse og synge med på nogle rigtig gode danske sange. Det kan jeg godt savne her i Dubai. Danske sange og dansk radio. Det var også en god mulighed for at møde nye danske venner:-) Det er som om at man holder endnu mere sammen som danskere når man er i udlandet. Tak for en dejlig aften:-)

IMG_5481

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så glad:-)