Hotel i Dubai 

Middag hos en prinsesse 

IMG_2984.JPGI aften var jeg til middag hos en af prinsesserne fra Abu Dhabi. I sidste Øjeblik fik jeg en udfordring. Når man skal til middag hos ene prinsesserne  må man ikke vise skulder, bryst eller ben. Kjolen skal ihvertfald gå ned over knæene. Heldigvis kunne jeg finde min smukke blå kjole, som er dansk design fra Malene Birger frem. Det er ikke tilladt at tage billede af prinsessen, så det kan jeg desværre ikke vise jer, men her er billeder af kjolen og mine veninder

1 kommentar

  • Jeanette

    Spændende at høre om dit absolut anderledes liv. Jeg tror det er hårdt at være i sådan et anderledes land og det lyder somom, du nyder det og er meget obs på at gøre det rigtigt, det er nok nødvendigt. Jeg synes du er blevet lidt for tynd, er du ok?. Bedste hilsner jeanette

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hotel i Dubai