Dansk galla fest i Dubai

Babyshower

Første Babyshower!

Babyshower er jo en fest for kommende eller nye mødre – undertiden bare kaldet en shower. I Danmark er det en ny tradition, som flere efterhånden kender. Ventetiden er lang for den gravide, så det er rigtig hyggeligt at få besøg og få talt om den lille ny, der skal komme. Babyshower bliver ofte arrangeret som surprise party for den gravide, men den gravide kan også selv holde babyshower.

Jeg kan stadig huske min babyshower som om det var igår. Jeg var faktisk selv med til at planlægge og invitere mine veninder. Dog er det ikke meningen af man selv skal vide noget om festen. Jeg havde bare meget at se til da jeg var gravid så jeg blev nødt til at vide den dag festen blev holdt, derfor var det svært ikke at være med ind over:-)

Cup cakes fra min baby shower

Cup cakes fra min baby shower 

‪#‎serenitycupcakes‬

En babyshower fest er en begivenhed, hvor de kommende forældre får gaver eller penge til deres kommende barn. I mange kulturer havde denne type fest oprindelig det formål at hjælpe forældrene med at skaffe ting de mangler til deres barn, hvilket ellers kunne være en uoverkommelig opgave for forældrene. I vore dage forventes der også gaver ved et Babyshower party, men formålet er snarere at have en rigtig hyggelig dag og samtidig glæde/overraske den kommende mor. Jeg fik en masse fine gaver som Louis stadig bruger den dag i dag. Håber alle kvinder for mulighed for at opleve en hyggelig babyshower:-)

IMG_1561

Nu skal jeg selv planlægge og overraske min dejlige veninde som snart skal føde ( jeg har tre veninder som skal skal være mor, så de ved ikke hvem jeg skriver om:-))  Synes dog jeg mangler lidt hjælp…. Har i nogle gode forslag? Det ville være stor hjælp, da jeg gerne vil have hun for den bedste dag og husker den med gode minder:-)

8 kommentarer

 • Mille

  Hej Tina,
  Her kommer lige det obligatoriske “jeg kommenterer aldrig på blog indlæg” men det gør jeg virkelig ikke.
  Jeg har læst din blog i et stykke tid, og fik bare lige pludselig lyst til at skrive til dig. 🙂
  Det er en rigtig hyggelig blog du har fået stablet på benene og jeg synes det er meget spændende at læse om din hverdag i Dubai.
  Jeg er selv lige kommet hjem efter en uges ferie i Dubai (første tur dertil) og det var simpelthen så fedt. Så tak for en masse gode råd.
  Sidst men ikke mindst vil jeg bare sige at jeg igennem din blog har fået et super godt indtryk af dig, du er meget jordnær, åben, glad og positiv.
  Mange venlige hilsner
  Mille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • .

  Mine veninder lavede nogle søde lege. Den ene handlede om at man skulle tage et billede med fra da man var nyfødt, og så var det en konkurrence om, hvem som kunne gætte flest rigtige.

  Den anden leg handlede om, at alle gæsterne skulle tage en snor med hjemmefra, hvor længden skulle være den tykkelse, som de troede min mave var. Det var meget sjovt, at se hvor stor folk troede jeg var 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lund

   Det var en sjov ide med snor om maven. Tak det skal vi prøve:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Tina 🙂

  Jeg pre-lancerer vores svenske modeprodukter til berømtheder og større bloggere.

  Da din stil passer vores brand, vil vi gerne tilbyde dig til at prøve et par.

  Send et svar tilbage, og jeg vil sende yderligere oplysninger.

  Hav en god dag !!

  Carl

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Tina,
  vidste du, at den mest vidunderlige gave til en baby shower er en Diaper Cake? Find inspiration her: http://www.purpleandpink.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Harjinder Kaur

  Hej,
  Vi sælger babyshower buketter som er foldet med newborn tøj. Vil høre om du kunne tænke dig at blogge om den? Se mer på # bloomstme
  Mvh Harjinder

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dansk galla fest i Dubai