Fashion

Bedste veninde

Denne uge har jeg besøg af min bedste veninde fra Danmark.
Kender I det når man får en følelse af lykke som nærmest er ubeskrivelig. Denne følelse fik jeg forleden dag da jeg fik besøg af min veninde sammen med hendes mand og deres to børn. At kunne sige at man har en god veninde som har været der hele livet som jeg har, er en fantastisk følelse. Vi har været venner siden vi var 12 år gamle, har været igennem både kærestesorger, fødsler, bryllup og meget mere.
Jeg ved at hun omtaler mig som hendes bedste veninde og hun er min og det er virkelig en gave for livet.
At have en veninde man altid kan ringe til uanset om man er i godt humør eller i dårligt humør er jo en fantastisk gave. Og hver gang jeg er på besøg hos hende eller hun hos mig, kan man være fuldstændig sig selv. Hende og jeg var gravide på samme tid og har fået børn med tre ugers mellemrum. De to er nu bedste venner. Jeg troede måske de ville glide fra hinanden da vi flyttede til Dubai, men at se hvordan de to leger når de ser hinanden igen, er en glæde jeg ikke kan beskrive.
Jeg håber alle har en bedste veninde eller ven i deres liv. En som man kan støtte sig op ad i både sorger og glæder.
Tak fordi i er i mit liv❤️

IMG_0301

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Fashion