Nye smykker

De bedste cupcakes i kbh

Hvis der er en ting jeg skal nå når jeg er hjemme i kbh, er det at spise en cup cake hos min dejlige veninde Mariam.

Har man ikke allerede besøgt hendes smukke cafe er det på tide at kigge forbi:-) Bare duften når man træder ind i cafen er fantastisk. Hendes cup cakes, kaffe og alt andet hun tilbyder har en smag man vil havde mere af.

Tak fordi du gør så meget ud af din skønne butik, vi ses snart igen:-)

IMG_1179

imagesIMG_1172IMG_1175

Serenity Cupcakes is a cupcake bakery situated right in the heart of Copenhagen, with Copenhagens best homemade cupcakes. It is owned by Mariam Mistry who opened the shop in August 2011.

Before Mariam opened the shop she worked as a PA at a big international advertising agency. Today she spends all her time in the shop. A typical day at Serenity starts in the morning where Mariam bakes all the cupcakes. Around noon she frosts and decorates and in the afternoon she serves all her sweet customers.

The shop is so cosy and once you step into the universe of Serenity you will fall in love straight away. The cupcakes are served on beautiful china from Royal Copenhagen and you can enjoy your cupcakes with delicious tea from A.C. Perch’s or coffee from Amokka. The cupcakes can also be taken home as takeaway.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye smykker