Den bedste strand

Når man er så heldig at bo i Dubai og endelig har en fridag, så er ligesom om at være på ferie. Jeg elsker at tage på stranden sammen min familie. Jeg kan helt sikkert anbefale stranden der hedder The beach. Det er et rigtig lækkert sted hvor faciliteterne er fantastiske. Der er en kæmpe parkeringskælder så det er nemt at finde plads. Der rigtig gode omklædningsrum og toiletter. Og så er der også mulighed for at spise på gode restauranter og hyggelige cafeer. Man kan også shoppe eller gå i biografen hvis man lige trænger til en pause fra den varme sol. Jeg synes det er især godt hvis man er en familie med børn. Da der er et lille område hvor der er vandland for de små.
Det eneste minus kan være trafikken er der altid er knald på i det område.
Det er ihvertfald min yndlings strand i Dubai❤️

IMG_1824IMG_1826IMG_5771

   

5 kommentarer

 • Christine

  Hej Tina
  Dejligt at følge jers liv i Dubai. Jeg syntes du begynder at falde godt ind i bloggen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KarinaFlindt

  Wow, hvor ser det bare så lækkert ud! og hvor er de søde dine drenge, hihi

  http://blogitnowkarinaflindt.bloggersdelight.dk/

  opskrifter, skønhed og inspiration 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pouline

  Hej, vi er lige vendt hjem fra Dubai, hvor vi boede på Hilton The Walk. Er fuldstændig enig i, at stranden “The Beach” er den bedste strand i Dubai. Vi stod formentlig og kastede med Frisbee, mens I tog fotos i vandet. Tirsdag aften så vi dig i fjernsynet til ridebanespringning, og det frembragte en del stolthed på os danskers vegne – ret sejt, at en dansk kvinde styrer den del af ridesporten et sted, hvor mænd ellers sidder på magten. Well done.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...