Vinter hygge i vores nye sommerhus

Praktisk veninde hyggedag

img_7492Det er meeget lidt jeg har været ude med mine veninder efter jeg har født og hold nu op jeg savner det. Det er bare ikke altid lige det letteste at snige sig fri en dag, eller bare en aften i det her hus. Men så er det jo fantastisk når ens veninder kommer forbi. Vi slog formiddagen sammen til veninde hyggetid, men samtidig havde vi også gang i det helt store køkken. Jeg har en bøn til Lilly om at babymos for eftertiden skal være det nye, for mor her kunne virkelig godt tænke sig en lille ammepause, bare engang i mellem 🙂 Og om 2 uger fylder Lilly fire måneder og så skulle de forskellige mose med blandt andet sødekartofler, gulerødder, broccoli osv. gerne storhitte. Lad os krydse fingre 🙂 Indtil videre er det hele frosset ned og ligger klar. Vi bagte også lækre sunde boller😋 Sådan nogle formiddage kunne jeg altså godt tænke mig flere af. Lilly vil simpelthen ikke tage flaske, det er som om hun ikke kan finde ud af det, det løber bare ud af hendes mund igen. Har nogle af jer prøvet det samme eller har i nogle fif til hvordan jeg får hende til at synes at en enkel suttefalske er ok engang imellem? Håber det snart lykkes:-) img_7489img_7490 img_7491 img_7493 img_7494img_7488Et sødt billed af min veninde Rikke og hendes skønne søn Oliver:-)

4 kommentarer

  • Ditte

    Jeg har desværre ikke noget råd 🙁 Men jeg vil bare sige, at du ikke er alene! Jeg har haft to børn og ingen af dem kunne/ville tage flasken… Og den yngste ville først indtage fast føde da hun var 7 mdr. Så jeg kan virkelig godt forstå, at du trænger til en “amme-pause”!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Her har flasken fra avent, som er formet som et bryst, fungeret begge gange 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Liv

    Hvor er hun smuk jeres lille Lilly, hun bliver sikkert lige så smuk som du er. Kan godt huske hvordan det var, det er hårdt, men også dejligt.
    Rider du stævner allerede igen? Max rider i Doha næste uge, vi overvejer om vi skal komme med. Ville være dejligt at se jer!
    Knus Liv

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tina Lund

      Ej kommer i så ikke forbi og hilse på os? Det ville være så hyggeligt at se dig igen og møde jeres børn:-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinter hygge i vores nye sommerhus