Livet som mor

Vinter hygge i vores nye sommerhus

Det her opslag bliver simpelthen nød til at starte med et stort tak for jeres respons og jeres kommentarer på min forrige video – jeg er glad for at der er andre i samme båd som mig og tør indrømme at det altså simpelthen bare er pisse hårdt at være mor selvom vi elsker vores børn over alt på jorden😅img_8944Mange af jer sidder sikkert lige nu og er en lille smule vinterdeprimeret og sukker efter at rende rundt i en sommerkjole i Dubai’s varme, men faktisk prissatte jeg virkelig en uge i dansk vintervejr (det troede jeg aldrig at jeg skulle sige!) – men ugen bestod af indendørs sommerhus-hygge med hele min dejlige familie i vores splinternye sommerhus. Min mor og Lillys ældste storesøster fik hilst på Lilly for første gang og alle var i sit es. Stemningen i et sommerhus slår altså bare aldrig fejl og se lige det super fine børneværelse Flexaworld har sørget for at lave så fint og hyggeligt 🙂

img_9012332041d6-87f8-4d94-b7c8-0239393bf008Lilly skulle også klædes på til den danske vinter og se lige hvor sød hun er med hendes nye hue fra Lovelymine som der lige nu er 40 % rabat på 🙂

2 kommentarer

 • Kathrine

  Kære Tina,
  jeg skriver til dig for at høre, hvor den smukke leopard skjorte du har på, er fra? 🙂 Har flere gange forsøgt at finde ud af det, men det kan jeg simpelthen ikke! Jeg håber du kan hjælpe mig! Knus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hej Tina.
  Du kan tro jeg er stort fan af dig, og jeg følger med i forsidefruer, og jeg elsker bare og se at du er med der i, da jeg synes du er bare perfekt og rigtig sød. Må jeg spørge hvor du har fået dine spisebordstole henne for de er vild fede og de passer godt til det plankebord du har.
  Glæder mig til at høre fra dig
  Hilsen Helene

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet som mor