Tak for jeres søde ord :-)

Se min lille pige:-)

Se min lille pige:-) Kun 20 timer efter Lilly kom til verden var vi allerede på vej hjem til vores hus. Alt for gået godt, så derfor var der ingen grund til at blive længere på hospitalet. Jeg kunne heller ikke vente med at komme hjem til vores søn. Jeg har været så spændt på hvordan han ville blive som storebror. Om han ville blive meget jaloux og acceptere at der pludselig er kommet en ny i familien, som kommer til at tage meget af min opmærksomhed. Louis har været så god og kærlig overfor Lilly. Så jeg kunne ikke være mere lykkelig:-) At se sine to små børn sammen er noget af det sødeste i hele verden. Jeg håber at de vil støtte og hjælpe hinanden resten af deres liv. Jeg glæder mig også utrolig meget til at vise Lilly til hendes tre store søskende, som kommer og besøger os til jul. Jeg er sikker på de vil hjælpe mig med alle de fine gaver jeg har fået til Lilly af venner og familie:-) Alle de yndige kjoler og lyserøde sager:-)

 

img_5909

 

Første gang Lilly prøver at få sut 🙂 14 dage gamle:-) Hun ligger så sødt med hendes kanin, som lige pt er større end hende selv:-) Kaninen ligger med Lillys fine nusseklud som kan ses på Instagram @helledalby_salg
img_6106img_6107En stolt og glad store bror, som kysser og krammer Lilly når han kan:-) Dog synes han at Lilly larmer om natten hvor han holder sig for ørerne…. Hi hi lidt sød.

img_6117

img_5995Dejligt at have Allan hjemme, efter hans far begravelse hvor han har været i Danmark i en uge. Dog får han kun lov til at nyde lille Lilly og Louis tre dage inden han skal på forretningsrejse i en uge. Rart med hjælp fra Allan, da jeg for første gang efter jeg har født var ude og kigge til hestene:-)

img_5905Jeg har købt disse Mega store muslimske stofbleer/svøb, så jeg kan dække mig til når jeg skal amme i offentligheden i Dubai. Jeg har stadig kun haft Lilly med på tur til læge tjek og hestene, så har stadig ikke ammet hende uden for mit hjem. Er lidt spændt på hvordan det kommer til at gå i et muslimsk land. Det er en veninde som bor i Dubai med hendes dreng på 3 måneder, der anbefalede mig at købe disse, som kan købes her www.vamillacopenhagen.dk 

   

6 kommentarer

 • Ragnhild

  Smukt navn, hedder vores pige på 15 måneder også! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så dejlige fotos, især søskendebillederne 🙂 Tillykke.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv Kùhner

  Kære Tina,

  Mange, mange gange tillykke med jeres meget smukke lille datter og dejlige Louis ser ud til at være en meget stolt storebror. Du er sikker på at du er en fantastisk mor for dine dejlige børn. Ville egentlig skrive til dig privat og lykønske jer, men af en eller anden grund har jeg ikke dit nummer mere. Ville være dejligt at ses igen!
  Knus Liv og co.❤️
  Tlf. 004915125372355

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lund

   Dejligt at høre fra dig:-) Kommer i ikke snart en tur til Dubai på ferie eller for at ride stævner:-) I lige måde med jeres skønne børn:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Tak for jeres søde ord :-)