Fødselsdag

Fashion

I går tur vi afsted til et fashion event. Det var et rigtig fedt koncept. Der var en masse containere der var lavet om til butikker. Det var en god blanding af fashion tøj, møbler, malerier , smykker, børnetøj og meget mere. En af mine lokale veninder har en cool tøj linje med en masse forskellige neon farver. Det ene billede i ser der har jeg en pink vest på som hun har designet. Nu når jeg bor i Dubai og har været i Malls mange gange er det sjovt og se noget andet. Vejret er så fantastisk i Dubai er det lidt nemmere og lave fede udendørs Events. Jeg fik købt en fin lille ting til Louis og fik spist en rigtig god burger, plus hygget med familie og venner. Så hvis man bor i Dubai eller bare er på besøg så hold både øjne og ører åbne for disse events som findes i Dubai .

IMG_0721IMG_0728IMG_0734IMG_0740

3 kommentarer

 • Sebine

  Hej Tina 🙂
  Jeg skal til Dubai i næste uge, og vil meget gerne finde det fashion event du skriver om:) Hvor i Dubai finder jeg det, og hvor langtid er det ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Den neongarvede ‘vest’ du har på, kan du oplyse mærket? Den er afsindig fantastisk, måske er der en webshop! Det ser skønt ud, var i Dubai for 12 år siden(på vej til et sygeplejerskejob i Afghanistan). Der har fascinerende allerede dengang, trods det var fra den ene yderlighed til den anden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Thingberg

  Hej Tina… Rigtig fin blog du har fået lavet… Tillykke med den:) Må man spørge hvad fashion eventet hedder? Ser rigtig spændende ud. Bor også i Dubai og vil tage ud forbi en af dagene:) Ha en dejlig aften. Mvh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag