Gode tilbud

Svært at finde 24 gaver

Jeg ved ikke om det kun er mig, men jeg synes det kan være svært at finde 24 gode gaver til Louis. Jeg vil helst ikke give ham for meget silk og gaverne skal ikke være alt for dyre. Han skal også selv synes det er sjovt at åbne, så tøj, sokker, bukser er ikke så spændende. Indtil videre har han fået det han har på billedet og en chokolade kalender fra Toms hele vejen fra dk:-)

image

Har i nogle gode forslag til gaver? Louis er 3 år:-)

Julemanden kommer hver nat og spiser og drikker det vi har gjort klar til ham. Dog er det sunde ting som agurker og gulerødder, da Louis selv synes han skal have sundt mad:-)

Som tak for maden ligger han små gaver i Louis, Allans eller min sok:-) Så hyggeligt

Jeg fik disse to flotte armbånd i advent gave fra www.museacc.comimage

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode tilbud