Girly days

Fodbold:-)

Så dejligt at vores søn Louis har lyst til at spille fodbold. Især når det er far som er træner. Jeg ved, da jeg underviser mange børn, hvor svært det kan være for en forældre at undervise sine egne børn.

Jeg har også selv prøvet det på egen krop, da min far også var min træner i min sport i mange år. Det kan også være det allerbedste da der er ingen som vil en bedre end ens egne forældre. Mine forældre har altid støttet mig med min ridning i med- og modgang. Håber jeg også en dag får lov til at undervise Louis eller min kommende datter i ridning:-)

God søndag til jer alle:-)IMG_4242

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Girly days