Super hest:-)

Første kys

I dag er det 6 års siden Allan og jeg havde vores første kys:-)

Jeg husker det som det var igår. Vi havde lige været ude og spille badminton med en del venner, hvor jeg slog Allan 🙂 Derefter spiste vi en hyggelig middag sammen. Allan skulle tidligt hjem til hans tre piger, så jeg gik med over til hans bil. Der havde vi vores første kys. Et dejligt kys hvor alle mine sommerfugle gik amok i maven:-)

Tak for mange dejlige kys i 6 års 🙂 Elsker dig og hele vores skønne familie

image

Allan og Tina 2011

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Super hest:-)