Ny restaurant :-) Tillykke

Stolt mor:-)

Så stolt af vores dygtige søn. Han har lært at cykle helt alene:-) Ved ikke hvornår det er normalt at børn lærer at cykle uden hjælp, men jeg er i hvert fald meget stolt:-) Louis er 3 år og 9 måneder:-)

Vi har ( eller mest Allan) trænet i nogle dage og så lige pludselig kunne han selv:-) Nu er målet at han selv skal cykle i vuggestue. Vuggenstuen ligger kun 800 meter fra vores hus, så det mål skal vi nok opnå:-) Vi bor i et sikkert område, hvor bilerne ikke kører alt for hurtigt, så det er et godt sted at træne:-)

Tiden flyver afsted og nye mål skal opnås snart:-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny restaurant :-) Tillykke