Milano

Ny restaurant :-) Tillykke

Igår var jeg til åbning af min veninde og hendes mand nye restaurant. Er man i Dubai og har lyst til lækkert og sundt mad er denne restaurant det rigtige sted at tage til:-) Jeg er meget stolt af min veninde, det er så inspirerende at have dygtige mennesker omkring sig. Så endnu engang tillykke med denne smukke restaurant:-) Jeg/vi kommer til at være faste kunder:-) Tak for en dejlig aften med en masse skønne venner og dejlig mad:-)imageimageimageimageimageimage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Milano