Heste show i Hillerød d. 22/11 2015

Ny restaurant

image

Sammen med gode venner fra dk

Ny trendy restaurant åbnet i Dubai. Maden er sushi og meget velsmagende. God stemning med DJ senere hen af aften. Mange spørger mig tit hvor man skal tage hen, hvis man gerne vil på en god restaurant i Dubai. Jeg vil klart anbefale denne nye restaurant hvis man er til sushi og gode drinks:-) Allerde kl 20 var alle bordene optaget, så det er en god ide at bestille bord i god tid:-) Alle var velklædt, man går ikke forkert i byen hvis man tager sin flotteste kjole på:-)  Vi var ude og spise igår som var torsdag aften, det er en god aften, da fredag er fridag i Dubai. Deres fredag er som vores søndag i dk:-) Derfor er der altid ekstra mange mennesker i byen om torsdagen. Tjek denne nye restaurant  HERimageimageimage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Heste show i Hillerød d. 22/11 2015