Drømme og mål:-)

Milano

image

Så er jeg kommet hjem igen efter en utrolig spændende tur til Milano. Jeg var afsted for at hjælpe en af mine kunder med hans heste. Jeg skulle ride en af hans heste som hedder Vegas. Vegas fik en super 4 plads og sprang rigtig godt. Den skal sælges og heldigvis kom vi frem til en super løsning, da vi fandt en ung hest på 6 år som han godt kunne lide og der var mulighed for bytte lige over:-) Så var alle glade:-) Da vi ikke var på stævne pladsen var vi i Milano by. Ingen af os havde været i Milano før, så det var spændende at opleve denne smukke by. Jeg har en god chef, som tog sig godt af mig og resten af hans team ( Hans træner, endnu en rytter, to super grooms) 🙂 Endnu engang elsker jeg mit job:-) Her er nogle billeder fra min tur:-)imageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømme og mål:-)