Stolt mor:-)

Jaaaa Jeg er gravid:-)

Jubiiii vi skal have endnu en baby. Vi glæder os utrolig meget til næste læge besøg, hvor vi med sikkerhed ved om det bliver en dreng eller en pige. Louis forstår at jeg er gravid og kysser hele tiden min mave. Så hyggeligt:-) Glæder mig til at opleve ham som storebror. Allans tre dejlige piger blev meget glade da de fik af vide at der kommer endnu en lille baby i familien. De er de bedste søskende og bonus piger jeg kunne ønske mig.

Jeg red mit sidste stævne i Milano for ca to uger siden. Jeg kommer til at holde pauser fra stævner indtil jeg er klar igen. Da jeg fik Louis red jeg stævne 8 uger efter og blev nr 2 i en lille GP. Jeg håber og regner med det sammen denne gang.  Min graviditeten er  planlagt, så det passer med, at stævnesæsonen er stoppet i Dubai, hvor det er for varmt at ride om sommeren. Heldigvis kan jeg stadig ride lidt, dog rider jeg kun de rolige heste og de heste jeg stoler på:-) Jeg kan stadig undervise mine kunder og det håber jeg på at kunne gøre under hele min graviditet.

Der bliver også plads til sommerferie i dk, hvor vi har lejet min venindes sommerhus. Så min sommer og fremtid ser spændende og dejlig ud:-)

Glæder mig til at fortælle jeg om vi får en lille pige eller dreng:-)imageimage

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stolt mor:-)