Love❤️

Svært at sige på gensyn

image

Nana og Louis

Nana og Louis, søster og bror. Efter have brugt en del tid sammen imens vi har været i dk er det svært at sige på gensyn med Louis familie. Allan har tre piger sammen med hans x-kone og dem er Louis selvfølgelig meget sammen med når vi kan. Det var nemmere da vi boede i Danmark og havde pigerne hver anden uge. Nu er det blevet svære da vi bor i Dubai som er 6 timer i fly fra kbh. Louis er meget glad for Nana som er 11 år. Nana boede hos os det første år i Dubai og derfor er de meget tætte.  Louis forstår ikke endnu hvornår Nana ikke skal med os. Dog ved Louis godt at Nana, Emma og Ida har en anden mor. Han kan ikke forstå at Allan også er deres far. Louis siger altid til pigerne at det er “min far” det finder han nok ud af med tiden:-) Han ved i hvert fald at jeg er hans mor og pigerne har deres egen mor:-) Heldigvis flytter Emma ( 15 år) med til Dubai og det er jeg meget glad for. Jeg synes det er hyggeligt og vigtigt for Louis er have et godt forhold til hele hans store, dejlige familie:-)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Love❤️