Mai Manniche og mine nye smykker:-)

Bonus børn

Som bonus mor til tre piger får jeg tit til det spørgsmål om hvordan det er? Det er nok noget af det bedste, men også noget af det sværeste jeg har været igennem og stadigvæk går igennem i mit liv.

Jeg kan huske min søster en dag sagde til mig da jeg havde en svær dag. Du har det selv valgt at blive kæreste med en mand der har tre børn, så du vidste jo hvad du gik ind til. Men som single pige der ikke havde prøvet at bo sammen med nogen og slet ikke en der har børn ved man absolut ikke hvad man går ind til. Jeg havde en forestilling om hvordan jeg troede det ville være og hvordan jeg håbede det kom til at blive. Men det er ikke altid lige at det er sådan som man havde regnet med.
Jeg kan huske lige efter jeg havde mødt Allan og havde for bruger råd fra andre piger der stod i samme situation. Jeg kunne ikke finde nogen der havde noget positivt at sige. Mange sagde skynd dig at stikke af mens du kan, det er alt for svært med bonusbørn og X kone. Men jeg var allerede meget forelsket i allan og synes hans børn var utrolig dejlige. Heldigvis for mig var det Allans ekskone som havde fundet en ny og forholdet var allerede slut da jeg mødte Allan. Jeg er glad for at jeg ikke var hende den unge som kom og ødelagde forholdet og børnene ville måske hade mig for det resten af livet.
Jeg var også utrolig heldige med at de to yngste piger godt kunne heste og ridning. Og jeg havde jo mulighed for at give dem en pony hver og en masse undervisning. Det er virkelig vigtigt for mig med nogle gode oplevelser sammen med Emma og Nana. Det er jo ikke dem der har valgt at jeg skal være i deres liv, så heldigvis har vi nogle fælles interesser at hygge om. For mig har der været rigtig vigtigt at jeg kunne lave nogle ting sammen med pigerne.
Jeg kunne snakke om mine erfaringer i flere timer og vil ikke gøre det alt for langt. Det bliver nok ikke sidste gang jeg kommer til at omtale mine bonus børn.
I det store hele vil jeg sige det er en gave at have bonus børn. Især tre dejlige piger som nyder at lege med deres lillebror Louise. Den følelse af kærlighed jeg får når jeg ser pigerne lege med Louie er ubeskrivelig. Og jeg ved uanset hvad der sker med Louis liv vil han altid have nogen at dele af hans oplevelser med. Han kommer aldrig til at sidde alene juleaften eller på hans fødselsdag og der vil altid være nogen han kan ringe til hvis han er i problemer eller har brug for gode råd.
Det synes jeg er en kæmpe gave:-)

Jeg ved jo heller ikke om Allan og jeg er så heldige at få et barn mere. Men jeg ved at jeg har været heldig både at have en søn og 3 skønne piger i mit liv

IMG_1427.PNG

 

16 kommentarer

 • Jane

  Hej Tina, hvor er det smukt skrevet!! Det er spændende at læse dine beretninger fra Dubai, god blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fashion

  Bare et lille forsigtigt forslag… Kunne det ikke være en idé at læse dine opslag igennem for fejl, før du slår dem op?? Der er utroligt mange fejl i dem og lettere trættende at læse, når man hele tiden skal gætte sig til, hvad der menes 😉 Håber det er ok, at jeg skriver det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fashion

  Der er bl.a. rigtigt mange i dette opslag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lund

   Tak det vil jeg prøve at gøre bedre

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jane

   Hej Tina,
   Jeg synes at din indlæg var rigtig godt og jeg kan sagtens læse det uden at lægge mærke til “fejl”. Jeg tænker at sådan blogindlæg er skrevet i talesprog og det er ganske let forståeligt og jeg er sikker på at du allerede gør dit bedste. Bliv bare ved….! Rigtig god dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Hvor bliver man varm om hjertet efter at have læst indlægget 🙂 Pigerne har vist også fået en bonusmor, som tog kampen op for at skabe en god relation. Det er der ikke mange, der magter. Så super flot gået, Tina 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Tina. Bor pigerne hos jer i Dubai eller bor de hos deres mor i Danmark og besøger jer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Tina
  Har for nyligt fundet din blog….
  Tak for nogle rigtig gode indlæg!
  Synes det er spændende at få lov at se lidt af din hverdag i Dubai – og det er sejt at du også tør komme ind på de mere private emner 🙂 (y)
  Hvad angår eventuelle fejl: det er altid til at læse og forstå. Så små grammatiske ting er intet problem…
  Så bliv endelig ved 🙂
  Glade hilsener
  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Det der med skilsmisser er sjældent nemt.
  Mine forældre blev skilt da jeg var 13, det er over 10 år siden i dag. Min far har fundet sig en ny kone, noget yngre end ham selv som han har fået 2 børn yderligere med, så nu er vi i alt 4 søskende, der er 23 års forskel på mig og den yngste, derudover er vi en pige på 19, en knægt på 5 og en lille fis på 9 måneder.
  Min mor og min fars nye kone er rigtig gode veninder, de går i teateret sammen bla., vi har alle sammen været ude at rejse. Og for de to små brødre er min mor tante, og vi har holdt jule aften sammen bla.

  Det med skilsmisser kan sagtens ende lykkeligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lund

   Tak for en dejlig besked. Det er jeg rigtig glad for at høre:-) Jeg er også sikker på at vi bliver en kæmpe familie, men så alle kan hygge os sammen:-) Det er i hvert fald min drøm

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Bor de også i Dubai? :relieved:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lund

   Nej men det kommer de til igen efter sommeren:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mai Manniche og mine nye smykker:-)