Snak om GP bane ved CSIO5

Mit job og børn

Elsker når jeg har mulighed for at tage med datter med til stævneren. Jeg har stævne hver weekend og nogle dage er jeg afsted fra tidlig morgen til aften. Jeg er så heldig at jeg både har min maid, far og min rytter Frederikke som hjælper mig med at passe Louis og Lilly når jeg rider. Havde det ikke været pga den gode hjælp jeg får ville jeg ikke allerede kunne ride så mange store stævner. Jeg nyder også at jeg kan være på arbejde og alligevel være sammen med mine to børn. Jeg synes det er en drømme situation jeg er i:-)

Dog er det ikke alle dage jeg har mine børn med. Hvis vejret er dårligt ( Vi har lige haft sandstrom) så skal Lilly selvfølgelig ikke med i det vejr:-) Eller hvis jeg ikke har nok pauser til at være sammen hende.  Så er jeg heldig at Allan kan holde en fri dag engang i mellem og lege med Louis og passe godt på Lilly

Så lige en stor tak for hjælpen:-)

img_9315img_9316img_9320img_9325

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snak om GP bane ved CSIO5