Mit job

Super for børn :-)

image

Meget smuk fødselsdags kage:-)

image

De kan næsten ikke vente:-)

image

Husk at medbringe sokker:-)

image

Kan finde mange steder i Dubai

Der er mange som tit spørger mig hvor man skal tage hen i Dubai, hvis man har små børn med på ferie.  Cheeky monkeys findes mange steder i Dubai og er rigtig sjovt, sikkert og hyggeligt til børn mellem 2-10 år. Louis og jeg var i dag til fødselsdag hos en fra vuggestuen. Stedet kan lejes for 2 timers når man skal holde børne fødselsdag, men det er også hyggeligt at komme og lege et par timer alene. Der er god plads til os forældre:-) Der er net som altid virker, så man kan arbejde på sin computer imens børnene leger. Plus der er god kaffe fra Starbucks:-) image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit job