Spa kun for kvinder

Mai Manniche og mine nye smykker:-)

Tina Lund og Mai Manniche designer venindesmykke

Foto. Hanne Juul 

Tina Lund tog turen hjem fra Dubai til et fotoshoot med den nye smykkekollektion, som hun og designerveninden Mai Manniche har skabt sammen.

Flyveturen på seks timer afskrækker ikke Tina Lund fra at tage en tur fra Dubai til København for at stille op til fotografering i forbindelse med lanceringen af den nye smykkekollektion, som veninden Mai Manniche har skabt.

– Faktisk har Tina og jeg skabt den sammen og på den måde skabt noget kreativt, der samtidig er relateret til vores venskab, fortæller Mai Manniche om kollektionen, der hedder “Horses for luck”.

En hestesko som smykke

Kollektionen har en hestesko som gennemgående tema og består af en sølvkollektion og en kollektion med diamanter. Der er halskæder både med en enkelt hestesko og med to hestesko, der griber ind i hinanden.

– Hesteskoen er jo relateret til min interesse for heste, som så også er mit job – og så er hesteskoen jo også et symbol på lykke, fortæller Tina Lund.

Den succesfulde springrytter, der arbejder i Dubai, hvor hun bor med sin mand Allan Nielsen og deres fælles søn Louis, nåede lige et par shows i modeugen, inden hun onsdag eftermiddag fløj tilbage til sin familie.

– Ja, det var jo ikke tilfældigt, jeg havde arrangeret fotoshoot midt i modeugen, fortæller Mai Manniche med et grin.

Tina Lund har tre heste i Dubai

BILLED-BLADET fik lov at være med backstage, da de to smukke veninder blev stylet til fotosession hos Beauty Academy DK i København.

Her blev der grinet og sludret og hygget, mens de to veninder blev gjort endnu smukkere af de dygtige stylister.

– Jeg er glad for at følge dig på Facebook og læse om de flotte resultater, du får med din ridning, lød det fra Mai Manniche, der tilføjede:

– Jeg synes, heste er utroligt flotte og fascinerende dyr, men jeg skal altså ikke op på dem.

For Tina Lund er hestene hendes store passion, som hun har gjort til sin levevej. Og i Dubai har hun mulighed for at dygtiggøre sig og tjene gode penge på sin store talent.

Hun har tre egne heste med, men rider også mange stævner for de lokale i Dubai og får løn for det.

Se og køb dem her

http://www.jewlscph.com/horses-for-luck-by-tina-amp-mai/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spa kun for kvinder