Tjek denne nye app, The Puzz

Ny seng til Louis

imageVi er i Dubai mall for at finde en ny seng til Louis. Louis er blevet tre år og skal derfor have en ny seng hvor der er plads til ham:-) Der skal også være plads til at hans venner kan sove hos os. Plus Louis har en stor familie, så når pigerne kommer må de gerne kunne sove sammen med ham på hans værelse, da han virkelig elsker at hygge med dem:-) Det er også vigtigt for mig at jeg kan ligge sammen med ham og læse nogle bøger inden han skal sove:-) Jeg ved bare ikke helt endnu hvilken seng jeg skal vælge. Jeg er mest til den blå og brune. Den brune er sikker med en god og nem trappe. Der er god plads til mig når jeg skal læse en bog så jeg ikke behøver at ligge ned. Den hvide er sjov og sejr men ikke så brugbar synes jeg. Den blå er rigtig flot, men trappen er måske lidt svær når Louis kun er tre år. Håber at købe en seng han har lyst til at bruge i mange år:-) Hvilken seng synes i?image k image

2 kommentarer

  • Malene

    Super seje senge. Jeg ville nok vælge den brune pga trappen. Den er nok nemmeste at komme ned af, selvom børn hurtig lærer.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tjek denne nye app, The Puzz