Ridning, heste og børn:-)

Drømme og mål:-)

Da jeg var 10 år gamle havde jeg en drøm om at vinde dm på min pony:-) Året efter vandt jeg guld og har derefter vundet over 20 guldmedaljer.

image

Hvad er dine drømme og hvordan har du tænkt dig at opnå dem?

Uanset om dit mål er at få økonomisk succes, om det er et personligt mål eller om det måske handler om at få bedre helbred – f.eks. ved at tabe fedt, tone dine muskler og øge dit energiniveau mærkbart, er den bedste måde at få opfyldt dine drømme at lære at bruge dette fantastiske værktøj til målsætning og strategisk planlægning.

Du vil blive overrasket over de utrolige resultater, du hurtigt vil opnå. Men det bedste er, at du kun behøver nogle få øjeblikke, et stykke papir og nogle farver for at få opfyldt dine drømme.

Positive tanker skaber et kraftfelt af energi, der trækker de mennesker, ideer, ressourcer og muligheder ind i dit liv, som du har brug for til at nå dine mål.

Succesrige mennesker fokuserer på fremtiden; på hvor de gerne vil hen, og hvordan de skal komme derhen. Mennesker uden succes og glæde bekymrer sig om fortiden og om ting, der ikke kan ændres og taler om og tænker på det, de ikke ønsker.

Jeg skriver stadig alle mine drømme og mål ned. Jeg har opnået mange af dem, derfor  laver jeg hele tiden nye mål. Der er stadig flere mål på min listen, som jeg vil gøre alt for at opnå:-)

image

 

 

 Så lav en drømmeliste over, hvad du har lyst til, og hvordan det perfekte liv ser ud for dig:

– Hvordan ser det ideelle liv ud?
– Hvordan ser din ideelle familiesituation ud?
– Hvad er dit drømmejob?
– Hvor kunne du tænke dig at bo?
– Hvor mange penge vil du gerne tjene?
– Hvad er din drømmelivsstil?
– Hvor mange penge vil du gerne have opsparet?
– Hvad er dit drømmehus og hvilken bil vil du gerne have?
– Hvor sund og rask vil du gerne være?
– Hvordan vil du gerne bruge din fritid for at have det sjovt og slappe af?

image

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ridning, heste og børn:-)