Klar til fest:-)

Jeg er vild med C9

c9-2

Ønsker du at få hul på den der onde cirkel, men danser du om den varme risengrød? Så kan det være C9 kan hjælpe dig. Forever Living C9 har hjulpet rigtig mange! Måske er det dig næste gang. Du behøver ikke udskyde det længere, for her har du en konkret køreplan for de 9 dage det tager. Du skal blot følge programmet dag for dag. Det er let og overskueligt. Alle kan bruge det.
Nogle taber sig stort som småt, mens de fleste beretter om, hvordan de mærker kroppen og maven arbejde. C står for CHANGE. Præcis det det er. Det er ingen hemmelighed at aloe vera er godt både udenpå og indeni og det har C9 da også bevist. Jeg er begyndt at sælge det nu, da jeg gentagne gange så hos andre hvad resultater det skaber. Dette er et kvantespring derhen hvor de fleste gerne vil være, men ikke har tålmodigheden til eller ikke ved helt hvordan de skal bære sig ad. Både med hensyn til kost og motion. Det er jo netop vildt motiverende at mærke og se forskellen hurtigt for de fleste.
Pakken indeholder det billedet viser, og måltidserstatning fås i vanilie og chokolade.
Kira Eggers sælger også andre produkter fra Forever Living, de vil blive langt på hendes online shop snart.
Blandt andet propolis creme og FIT pakkerne, som er lillebrødrene til C9.

Gratis analyse af din kost
Med C9 får du også en gratis analyse af dine kostvaner. Kira analysere hvad du spiser forkert og hvordan du spiser forkert samt giver dig råd til hvad du bør ændre for at opnå de resultater du søger. Rigtig godt værktøj i dit videre forløb.

Og ellers så tilbyder Kira kostforløb og træningsforløb som hun plejer 🙂 Her er der tale om personlige forløb – også online.
Skriv for mere information: os@dkira.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar til fest:-)