Jeg er ordblind

Er vild med Aalborg

Et frisk pust fra Aalborg samt en tredjeplads i Grand Prix’en.

Nostalgi som det nu føles; det prikker en lille smule, men på en rar og tryg måde uden at gøre ondt. Dubai er mit hjem nu, hvor jeg på alle måder trives og er faldet til. Men jeg glemmer selvfølgelig heller ikke, hvad jeg flyttede fra. Den kølige skandinaviske vind dufter genkendeligt, og det er som ofte de små ting, der både gør mig glad, og som jeg særligt bemærker, når jeg er tilbage igen. Jeg var til stævne i Aalborg på en helt ny hest, som jeg kun havde trænet med en enkelt dag, men det resulterede alligevel i en flot tredjeplads i Grand Prix’en. Jeg har faktisk ikke haft reddet stævner i Danmark ellers, i de sidste fire år. Det var helt fantastisk at få lov igen, og et eller andet sted, føltes det også lidt som at rejse tilbage i tiden, bare for en kort stund.

Aalborg er charmerende, og det var på alle måder en tur med masser af hjertevarme, hvor jeg fik set gamle venner og kolleger. Selvom der går tid i mellem, er det altid et glædeligt gensyn, hvor alting er som det plejer. Det betyder meget for mig, at jeg stadig kan holde fast i mine relationer, på trods af den lange distance. Under mit ophold boede jeg på First Hotel Aalborg, der var sindssygt lækkert. Personalet gjorde virkelig alt for, at jeg skulle føle mig velkommen og ’hjemme’ med blomster, bobler og en personlig hilsen. Der var også tid til, at jeg kunne se mig lidt omkring, trække i et mere afslappende outfit, og nyde de skønne inputs i ro, der kom til mig uventet. I Matas forærede de mig en gave, da jeg var forbi for at købe nogle ting – enormt sødt af dem! Det varmer stadig med al den omtanke jeg fik fra alle. Gik også en tur ved havnen, for en af de ting, der generelt trækker i mig, er dét at være tæt på havet. Det har en beroligende effekt, og får mig helt ned på jorden igen. Det er rart med kontrast engang i mellem, til min ellers hektiske hverdag i en gigantisk storby i udlandet, der ikke har den samme jordbunde ro over sig som Danmark. Selv Jomfru Ane Gade, der ventede på sine festglade besøgende, virkede uskyldig – og var fredsommelig i dagslys. Jeg fik desværre ikke taget billeder af karnevallet, der var i byen. Må nøjes med at bringe det farverige øjeblik fra Aalborg, med mig hjem som minde i stedet for. I morgen sidder jeg i flyet igen med Dubai som destination, og 45 graders varme i vente. Fra den ene yderlighed til den anden, men begge har sine fordele. Og jeg kombinerer det bedste fra mine to forskellige verdener.

 

1 kommentar

  • Malene Nielsen

    Dejligt indlæg! Så skønt at læse om dine værdier i livet, og hvad der gør dig glad. Det var der mange der kunne lære af…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er ordblind