Fujeirah

Vild med dans

I denne uge har vi haft besøg af Vickie Jo og hendes dejlige mand og datter. Når man har danset med en partner i vild med dans, bliver man venner for livet. Det er ikke længe siden jeg har haft besøg af Tobias min tidligere dansepartner. Det er utrolig hvad vild med dans programmet kan gøre ved mennesker. Man kan se på de par som har danset sammen, at de holder sammen i meget lang tid bagefter programmet er slut. I Vild med dans oplever man en masse følelser sammen både optur og nedture . En ting er i hvert fald sikker man kommer meget tæt på hinanden. Så tak til vild med dans som har givet mig to venner jeg håber jeg kommer til at tilbringe endnu flere timer, dage og ferie med i fremtiden. Måske hvis jeg er heldig endnu en dans:-)

IMG_3833.PNGIMG_3824.JPGEt sødt billed af min søn og Vickies søde datter som nu også er blevet gode venner:-)
IMG_3841.PNG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fujeirah