Bedste cafe i Dubai:-)

Dejlige heste

 

Mit arbejde 6 dage om ugen:-) Elsker denne hvide hoppe:-) Ville ønske jeg kunne finde en sponsor som kunne købe hende til mig. Nogle gange kan det være hårdt, at sælge de heste man kommer til at holde meget af.

Dem som har en hest eller en hund, kan sætte sig ind i det speciale forhold man kan få til sine dyr. Dog er det en del af min forretning at sælge de fleste af de heste jeg træner. Så jeg ved godt det er en del af mit job, dog kan det alligevel være svært at sige farvel.

Det er også nemmere at skabe gode resultater, hvis man ikke hele tiden skal sælge sine bedste heste. Det kan tage flere år at uddanne en super spring hest, plus de gode heste er ikke nemme at finde. Heldigvis er der mange kunder til gode heste som, selvfølgelig er en stor fordel for mig. Nogengange ville jeg bare ønske jeg kunne beholde dem:-)  Det er svært at få det hele:-)

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedste cafe i Dubai:-)