Al Fujayrah

Heste, heste jeg elsker mit job:-)

Selv når jeg ikke sidder på hesten, arbejder jeg med mine kunder omkring heste:-) Jeg rider, træner , underviser, finder nye heste, sælger heste, plejer mine sponsorer, mine kunder, planlægger stævne plan, laver dvd:-), alver med mine, hvor det er vigtig at finde de hoppe og hingste som man synes passer sammen, finder det rigtig udstyr til heste, holder kursus, foredrag, ridelejre, underviser mine grooms, søger for hver heste får det rigtige foder, den rigtige smed og mere til. Så man jo sige jeg ADRIG keder mig:-)

Igår havde jeg møde med en af mine kunder, faktisk hende som ejer den hest som er med i mine nye dvd og på forsiden:-) Hun skal til Europa denne sommer for at heste en ny hest og få undervisning. Jeg skal hjælpe hende med at finde en stald efter hendes behov. Jeg skal hjælpe med at prøve og finde den rigtig hest for hende. En hest som jeg kommer til at ride en del på i Dubai efter sommeren, da hun nyder at se mig ride og vinde på hendes heste til de store ride stævner.

Hver gang jeg er sammen med Alia føles det ikke som arbejde, da hun efter 3 år er blevet en god veninde. Hun inviterer mig altid ud på lækre restauranter med god mad:-) Så jeg elsker når vi snart mødes for at lægge planer:-) Endnu en gang må jeg sige jeg elsker mit job:-) Glæder mig til nye udfordringer med Alia og hendes heste:-)imageimageimageimageimageimageimage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Al Fujayrah