Lykkelig i Dubai

Forskellige heste

Drømmer i om at blive en dygtig rytter, leve af sin hobby er det vigtigt at træne mange forskellige typer af heste. Store, små, vilde, rolige, unge, gamle, hingste, hopper med mere. Jeg har nok redet omkring 500-700 forskellige heste i min karriere. hen af vejen har jeg fundet den type hest jeg bedst kan lige at ride på,  men det er stadig vigtigt for mig at jeg kan ride alle slags. Jeg har tit kunder jeg skal hjælpe, hvor de har svært ved at få hestene til at gå frem eller svært ved at holde dem tilbage. Hvor hesten er blevet usikker på at springe højt eller springe mur, vand, dobbelspring og andet. Så der hjælper jeg dem med at få hesten på rette vej igen.

Så et godt tips på vejen til at blive en professionel rytter, øve jer i at ride forskellige heste:-) På den måde lærer man meget om sig selv som rytter, plus løse mange opgaver:-) Dog bliver man sjældent dygtig af at ride alt for mange problem heste. Har i nogle spørgersmål til mig vil jeg meget gerne svare på dem:-) bare send mig en besked. Held og lykke 🙂 Husk det er godt at have store drømme og mål:-)

imageimageimageimage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lykkelig i Dubai