Knæk cancer

Lykken med heste:-)

Så er min sæson startet op igen i Dubai. Jeg har 8 heste, som jeg selv træne og 11 elever som jeg underviser plus træner deres heste. Efter tre weekender ligger jeg lige pt nr 1 med min nye stjerne hest som hedder Carisma. Det jeg elsker så meget ved min sport, som jeg ved jeg aldrig bliver træt af, er at jeg hele tiden får nye heste. Unge heste som jeg skal uddanne, træne, vinde og sælge videre. Derfor bliver mit job aldrig kedelig, hver dag er en ny spændende dag:-) Jeg er taknemlig for de dejlige kunder jeg har fået i Dubai. Jeg arbejder med mange mennekser fra forskellige lande, men også 4 kunder fra Danmark. Det er skønt selvom jeg er langt hjemmefra underviser jeg meget på dansk:-) imageimage

1 kommentar

  • Gitte

    Hej Tina
    Hvor står dine heste i Dubai, og hvor kan man se dig ride stævner i Dubai?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knæk cancer