Jaaaa Jeg er gravid:-)

Første billed af baby:-)

Et dejligt billed fra sidste gang vi var på besøg hos lægen. Det var så hyggeligt at have Louis med. Især da han bedre kunne forstå at der ligger en baby i min maven efter han så den lille 🙂 Vi ved stadig ikke om det bliver en dreng eller pige. Det ved vi om lidt over en uge. Jeg skal helt sikkert have Louis med igen. Det er vigtig for mig at han også ved at det er hans lille bror eller lille søster, som han skal passe godt på 🙂 Lige pt siger han hele mors baby og jeg vil gerne have ham til at føle at det også er hans baby, en del af vores familie. Har i nogle gode råd om hvordan man kan gøre det? Han er begyndt at synge en sang om aften til baby når han selv skal i seng. Vi ved jo at baby kan høre os nu og det er ret hyggeligt. Tror det bliver endnu sjovere når vi ved om det er en pige eller dreng. Så kan vi finde et navn og begynde at købe nogle små ting sammen til baby:-) Vi glæder os

image

3 kommentarer

  • Louise

    Det plejer komme meget mere naturlig når man ved om ved det bliver pige eller dreng min søn forstod det først da vi rigtig sagde lillebror til ham. Så Tina bare rolig skal nok komme med tiden 🙂 Stort tillykke fra mig og mine to drenge Marcus og Christian ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

    Hej Tina min datter og bonus søn sang lille blob for lillebror i mave og da han kom ud og var ked af det skulle vi bar syng den så fald han til ro

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jaaaa Jeg er gravid:-)