Vores nye smykker:-) Horses for luck, Horses gold

Første køb til min lille pige

Min lille pige melder jo formentlig sin ankomst om mindre end 2 måneder! Derfor har jeg været ude og investere i den første ting til hende – og nej det er ikke en pony 😉 Men derimod den fineste lille vugge. Den er super smuk og praktisk, den har nemlig hjul, så hvad end om jeg står i køkkenet, stuen eller et tredje rum, kan hun nemt være med hos mig hele tiden og sove trygt, mens jeg kan have mine hænder frie. Faktisk er den købt samme sted i Dubai mall, som jeg købte Louis’ seng i sin tid (som han stadigvæk har, og er rigtig glad for).

Ponyen må jeg vente med at investere i til hun bliver lidt ældre, selvom jeg glæder mig til at se om hun får samme passion som mig, eller om det bliver en helt anden.  Jeg sad selv på ryggen af en hest for første gang som 9 årige. Men en ting jeg er sikker på, er at hun bliver en livlig lille spirrevip – hun hopper og danser nemlig rundt på livet løs inde i min mave hver dag. Det er altså bare hyggeligt. En anden sjov ting jeg har fundet ud af, er at hvis jeg drikker et koldt glas vand vågner hun med det samme og spjætter rundt. Så hvis jeg vågner tørstig om natten, og tager et glas vand, hører det med sig at baby-girl er lysvågen og livlig i minimum en halv time efterfølgende. Det kan godt nogle gange være hårdt, når man har en lang dag foran sig og har brug for sin nattesøvn. Men de ting hører med sig og jeg nyder den sidste skønne og livlige tid af min graviditet 🙂

Navnforslag som er nemme at udtale på engelsk modtages stadigvæk med kyshånd.

imageimageLouis skulle selvfølgelig lige teste lille søsters nye seng:-)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores nye smykker:-) Horses for luck, Horses gold