Shopping i Dubai Mall

Badenymfen Lilly♥

img_8369Det er så hyggeligt at vi endelig kan tage hele familie til poolen igen 🙂 Lilly er endelig blevet stor nok til at komme med til poolen og hun nyder det på fulde drøn. Louis synes også det er helt vildt fedt at have hende med, og samtidig passer han også rigtig godt på hende, og tjekker hele tiden om hun er okay. Han er som en rigtig storebror. Det varmer midt hjerte at se at han er så glad for hende, og at han overhovedet ikke viser jaloux tegn. Rollen som storebror passer ham helt fint 🙂 Lillys fine badekit er fra Danefæ. Solhatten er godt nok lidt for stor endnu, men hellere det end en solbrændt lille mus♥ Her er lidt til Lillys ønskeliste. Faktisk har hun allerede giraffen som på nr. 2 billede, den elsker hun at lege med og synes især at den er god at bide i 😉 danefae

1. Trøje m. løve // 2. Giraf // 3. Suit lilla // 4. Kjole

 5.  Suit lyserød // 6. Strømpebukser // 7. Kanin nusseklud // 8. Trøje m. giraf

img_8545img_8544 img_8543   img_8372

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping i Dubai Mall