Dubai og graviditet er hårdt for håret..

Lilly med til møde

Lilly med i mall og forretningsmøde:-)

Lilly var så sød at have med i mall for første gang:-) Jeg skal huske selvom det er varmt i Dubai er der altid meget koldt i alle deres malls. Jeg skal være god til at huske at tage varmt tøj med til hende og en god dyne:-)

Heldigvis sov hun under mit møde med en af mine heste kunder. Jeg skulle snakke med en af mine kunder om at ride hendes heste igen i år:-) Hun har købt to nye heste som jeg har hjulpet hende med at finde, men pga hun skal gifte skal hun have to måneders pause. Så i de to måneder skal jeg træne og ride stævner på hendes nye heste. Det er altid så spændende med nye heste, jeg håber selvfølgelig at jeg kan gøre et godt arbejde igen denne gang. Jeg har tidligere redet 4 af hendes heste og solgt to af dem 🙂 Det er heldigvis først til marts hun skal giftes, så jeg skal starte med at ride dem i februar. Så jeg har lidt tid til at komme i god form igen:-)

Jeg er så glade for mine skjorter fra www.millefrydenberg.com da det er nemt lige at åbne når jeg skal amme Lilly. Jeg har lært fra mit sidste barn at det er vigtigt at have brugbart tøj på:-) Heldigvis synes jeg selv at den også er flot:-) Dog mangler jeg stadig at smide 6 kg, men dem skal jeg nok komme af med når jeg begynder at træne igen:-)img_6140img_6344img_6481Så fik jeg og set og prøvet en af malls skifte og amme rum. Rart at vide hvis man en dag glemmer noget udstyr kan man lige købe det mens man er igang:-) God stil:-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dubai og graviditet er hårdt for håret..