Min blog er blevet kåret og lige nu kan I være med til at sætte en finger på den

Min tidligere hest Paprika

img_7931Dagens vinder i klassen Junior Grand Prix er en helt speciel hest for mig. Det er nemlig Paprika som er født og avlet hos os, da vi boede i Danmark. Da vi flyttede her til Dubai, var hun en af de heste jeg tog med mig, og hun endte med at blive den mest vindende 6 års – så flot 🙂 Vi har haft rigtig mange gode ture, og efter mange gode år sammen, blev hun solgt til en sød pige her i Dubai. Og heldigvis kan jeg se at succesen forsætter, så dejligt 🙂 Stort tillykke i dag, super flot. Her kan I se deres to flotte runder og nedenfor lidt billeder fra mig og Paprikas tid sammen.


Paprika var faktisk ikke den hest vi satsede de store odds på, da hun var unghest. Hun var nærmest umulig at tilride, og vi så hende ikke som en hest med kapacitet til de høje klasser. Men min staldpige havde set et lys i hende og ville ikke opgive hende. Hun kæmpede med hende i et godt stykke tid og efter at være blevet kylet af en del gange, begyndte der at ske små fremskridt, og Paprika blev ligeså stille bedre og bedre. Frederikke (min rytter) kyssede hende godmorgen hver morgen og kunne sidde timevis i boksen ved hende. Efter en del kampe begyndte vi at vinde og i dag er hun en tophest der suser rundt i Grand Prix klasser. Helt utroligt og endnu et bevis på at man aldrig må give op, og at alt kan lade sig gøre. Rigtig dejligt hest vi altid vil kunne huske 🙂 Jeg bliver så glad og stolt når jeg ser de heste vi har avlet vinde, og så er det jo også bare beviset på at vores dejlige heste er blevet solgt til de helt rigtige 🙂

img_7932 img_7933 img_7934

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min blog er blevet kåret og lige nu kan I være med til at sætte en finger på den