Forsidefruer - event & drama

Anderledes træning med din hest

Her hvor jeg har mine heste til at stå i Dubai, har vi en svimmingpool til vores heste. Det er super god og anderledes træning for heste at svømme, og de får bevæget sig på en anden måde end de plejer. Derudover belaster de ikke sener og led, og svømmetræning er derfor godt for både raske og skadede heste. For mine heste som skal holdes i topform og trænes dagligt, er en ugentlig svømmetræning ideel for at passe på at deres led, sener og knogler ikke bliver overbelastet. Ligeledes af samme grund er det den ideelle genoptræningsproces for skadet heste, da det er en god og mild måde at starte dem op på igen. Samtidig med at det giver hesten en hel masse. Svømmetræningen giver en rigtig god kondition, og er især god for hesten ryg og lår muskulatur 🙂 Og så er det jo bare altid en god ide med varieret træning, så det ikke bliver kedeligt for din hest. Så har I mulighed for at jeres hest kan komme ud at svømme, så husk at det er en rigtig god træning for dem.

svoemme-muskler-paa-hesten

1 kommentar

 • Tina KH

  Vandtræning er en god ting for heste, hunde med flere.
  Min nabo har lavet sådant et bassin til træning af heste og der er vist ikke så mange her i DK.
  Det må også være godt for hestene med køligt vand nede i varmen hos dig:-)
  Rigtig godt forår!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forsidefruer - event & drama