Se min lille pige:-)

Et godt tip:-) Babynest

Jeg er så glad for min babynest:-) Så glad så jeg faktisk har købt to:-) En til sengen og en til at tage med rundt.  Jeg havde ikke en babynest da jeg fik min søn for 4 år siden. Heldigvis er der mange veninder og min søde søster fortalt mig om alt det gode ved at bruge en babynest. Jeg giver dem alle ret. Så tusind tak for et godt tip, som jeg nu vil give videre til dem med børn der ikke har købt en babynest endnu:-)

En babynest hjælper med at give tryghed og ro. Ét er, at barnet ligger trygt i babynesten, når det skal sove, noget andet er, at du kan genskabe følelsen af den trygge nat i stuen om dagen ved at benytte din babynest her også. Skal I på besøg andre steder, kan I benytte jeres babynest til det samme, nemlig skabe genkendeligheden hjemmefra.

Det helt optimale ved en babynest fra MamaMilla er, at den har tykke, stabile kanter og et snoresystem, så pasformen kan tilpasses, så den passer perfekt i størrelsen. Babynesten genskaber på den måde følelsen fra mors mave.

Ikke mindst er det også trygt for mor og far at vide, at deres lille guldklump ligger et sikkert sted og sover.

MamaMillas babynest er udviklet ud fra et princip om, at sikkerhed og brugervenlighed er vigtigst!

Læs mere om MamaMillas babynest på deres hjemmeside www.mamamilla.dk

Lilly ligger så dejligt i hendes seng, med bamser som kan spille musik, plus en lille stjerne lampe som hjælper mig om natten. Hendes dyne er også fra MamaMilla som passer til hendes babynest. Alt MamaMillas babysengetøj er lavet i det blødeste bomuld. de bruger kun 100% bomuld.

 

img_6134www.mamamilla.dk

1 kommentar

  • Anna-Kaina

    Hvor er hun bare kær❤️Stort tillykke med hende🇩🇰

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se min lille pige:-)