Slemt til skade:-(

Godt nytår 2016

Godt nytår til jer alle sammen. Jeg var heldig at jeg kunne hoppe ind i det nye år med dem jeg holder mest af. Vi hyggede os sammen med en masse dejlige venner. Alle Allans tre smukke piger har fejret jul og nytår i Dubai. Det er så rart for Louis at bruge tid med hans tre søskende. De hjalp mig med at finde flot tøj til Louis ,da jeg var til stævne og måtte mødes med dem til festen. Så endnu engang tak for hjælpen.

Jeg kunne stadig passe min kjole som jeg brugte til min 30 års fødselsdag. Endelig kunne jeg tage den på igen. Til nytår synes jeg godt man må tage en kjole på med en masse blink og farve:-) imageimageimageimage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slemt til skade:-(