Hvornår er man uintelligent?

Shopping i Dubai Mall

img_8640Igår var en af de dage hvor mamma her altså bare trængte til ÉN enkel aften uden børn. Så da begge de to små var blevet puttet, susede jeg ud min i bilen og satte kursen mod Dubai Mall. Verdens støste shoppingcenter – jeg trængte til at bruge penge!! på mig selv. Kender i det? Jeg gik målrettet efter et par stilletter, men kom desværre tomhændet hjem, da de ikke havde den model jeg havde forelsket mig i tidligere. Men hvor var det dejligt at få luft og bare være mig selv – OG være oppe til længere end klokken 21 😉 Normalt vælter jeg også selvom omkuld max en time efter jeg har puttet børnene, og jeg kan da også bide mig sikker på, at der er gang i huset igen senest kl. 6 næste morgen. Men det klager jeg nu bestemt heller ikke over. Jeg elsker mine børn over alt på jorden, og det er fantastisk at se at de trives så godt og er så fyldte med livsglæde hver eneste dag 🙂 Nogle gange er det bare rart med noget alenetid, men det kender jer andre mødre vel også alt til 😉 Så det blev til en stille og rolig aften i Dubai Mall, de har nemlig åbent helt til kl. 01 om natten, så selvom klokken blev 20.30 før jeg var derude, havde jeg masser af tid til at shoppe i. Helt tilfældigt mødte jeg min veninde og hendes mand derinde, som havde været ude og spise, da det var hans fødselsdag. Så jeg fik givet en fødselsdagskrammer, kigget et hav af butikker og efterfølgende mødtes jeg med nogle andre venner. Kjolen jeg har på, på billederne er en julegave fra Allan. Den er først blevet luftet nu, eftersom at det er en str. 36, og den kunne jeg altså ikke klemme mig ned i, i juletiden lige efter jeg havde født🙈 Men rart at være tilbage i min gamle størrelser igen.img_8639 img_8641 img_8638img_8643

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvornår er man uintelligent?