Ny smykkekollektion

Tv afsløringer

img_7222

Så er det tid til lidt flere afsløringer om det nye tv-program jeg de sidste par uger har været i fuld gang med at optage til. Som nogle af jer sikkert allerede ved så er titlen “Forside Fruer”. Programmet handler i korte træk om det at mestre både at være karrierekvinde, mor og samtidigt være et kendt ansigt. Jeg var meget i tvivl om jeg skulle sige ja til at deltage i programmet, da jeg i sin tid blev spurgt. Dels fordi Sarah(som er en veninde igennem mange år) er en eneste pige jeg kender af de piger som er med i programmet, men også fordi man aldrig ved hvordan programmet bliver klippet sammen!  Dog gik jeg med til at optage på de premisser at det blev filmet fuldstændig som de fleste af mine hverdage nu engang ser ud. Og faktisk er jeg super tilfreds med det meste vi har filmet. Selvfølgelig har vi lavet lidt ekstra ind hvad jeg laver i min hverdag, da programmet bliver lidt kedeligt hvis man kun ser mig ride heste og passe børn, hvilke er det eneste jeg pt laver:-) Jeg har ikke været på en middag eller ude en aften i snart 4 måneder…..  Lidt af programmet er filmet hernede fra Dubai, som I jo ikke har set så meget til førhen 🙂 Mange af jer spørg tit til min hverdag og mine heste hernede og det vil i nu få et glimt af – så husk at se med når programmet engang rammer jeres fjernsyn 🙂 Der er endnu ikke fastsat en dato endnu, men jeg skal nok holde jer opdateret når jeg ved mere.img_7220 img_7221

Har lavet tv i 8 dage og glæder mig nu til igen kun at have fokus på mine heste og familie:-)

5 kommentarer

 • Karina

  Hverken Amalie eller SL eller Gunvør er gift? Hvordan kan man kalde det en Frue? Og er du ikke ven med SL? Vil det ikke skade din omdømme at deltage i den reality show?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lund

   Ja det er et godt spørgsmål. Dog er det ikke mig der har stået for titlen til programmet, så jeg må være dig et svar skyldigt. Jeg håber ikke det kommer til at skade mit omdømme, men derimod giver jer et indblik i min hverdag som mange har efterspurgt 🙂 Og jo jeg er veninder med Sarah Louise og har været det i mange år – de andre deltager kendte jeg ikke på forhånd 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  ren nysgerrighed og du kan jo bare skrive hvis du ikke vil svare.
  Men du skriver at du var i tvivl om du ville deltage i programmet da sarah deltager. nu følger jeg begge jeres blogge og i et indlæg hun skriver forleden omtaler hun jer som veninder – lettere forvirret ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lund

   Der var flere forskellige grunde til at jeg var i tvivl om jeg skulle sige ja til at deltage i programmet, men ja en af dem var at jeg ikke kendte de andre deltagere. Kun Sarah Louise – hun var den eneste jeg kendte på forhånd. Hende har jeg så tilgengæld også kendt i mange år og ja rigtig nok som hun skriver på sin blog er vi gode veninder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hvordan har du det med, at din veninde var en af de piger, der lavede drama til jeres event?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny smykkekollektion