Julehygge

Ingen jul med mand og søn

Glædelig jul allesammen. For første gang i år skal jeg arbejde juleaften. Da jeg jo bor i Dubai som er et muslimsk land hvor de ikke fejrer jul.
Heldigvis kan vi julehygge lidt her til morgen inden jeg skal ride konkurrence kl 15-17 og 20.
Jeg synes det er lidt trist at de ikke tager hensyn til alle de andre forskellige nationaliteter som arbejder i Dubai.
Så for første gang er jeg ekstremt skuffet over Dubai.
Dog var jeg heldig at vi kunne feje lille juleaften sammen med hele min familie d 23. Heldigvis er Louis så lille at han ikke rigtig forstår forskellen på d. 23. og d. 24.
Men trist er det at jeg ikke kan fejre jul den 24. med min mand og min søn. Det er jeg lidt ked af

Glædelig jul til jer alle, håber i nyder dagen/aften med familie og venner:-)

15 kommentarer

 • Synes at du skulle stoppe dine indlæg, som er mere end kedelige. Og kun få har interesse i at kommentere disse. Nej, dette er IKKE din spids kompetance.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lund

   ja du har nok ret….. Jeg må prøve at gøre det bedre…..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hepburn

   MariMMmarianneanneMa mmmmmmmMari:
   Synes godt nok din kommentar er tarvelig.
   Tina vælger at dele en tanke med hele Danmark på sin blog. Nemlig dét at skulle være alene juleaften, uden de to vigtigste mennesker i sit liv; mand og barn, og at det gøre hende ked af det. Synes det er tarveligt af dig at kalde hendes indlæg for kedeligt, i stedet for at se det fra Tinas side. At være alene juleaften.. Med sådan en øv følelse indeni, har man nok ikke lyst til at skrive en spændende blogindlæg om fest og farver, og ting der behager dit ego. Kan da godt forstå, hvis Tina sidder med en rigtig øv følelse indeni. Og når man har det sådan, så er det sgu nok skide ligegyldigt med kommentarer fra mennesker, som kun har noget at sige, når det behager deres ego. Tina er sgu også bare et menneske og et med følelser. Da hun skrev det, så var det med en øv følelse. Prøv at være lidt sød og forstående i stedet for at være modbydelig, når hun i forvejen er ked af det.

   Og til Tina: Kan godt forstå du er ked af, at du ikke skal bruge denne aften med din familie. Håber du trods alt har haft en god aften, og sender dig en masse positive tanker og energi. Og jeg synes det er flot, at du tager sådan en tarvelig kommentar og kritik til dig, på så fin en måde. Jeg synes derudover at det er rart med en ærlighed fra dig, der beskriver dine tanker og følelser med få ord. Jeg kan nemlig, modsat andre, godt sætte mig ind i, hvordan det føles at være alene på sådan en aften.. Vil hellere læse om, hvordan Tina har det, i stedet for så mange andre ligegyldige blogindlæg om juleoutfit. Det er altid mere spændene at læse om personens tanker og følelser fremfor personens outfit og shoppingtendenser.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne

   Jeg læser med hver dag men kommenterer aldrig, så man kan da ikke vurdere ud fra om der er kommenteret på et indlæg, om folk de læser med.
   synes det er hyggeligt at læse dine indlæg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susse

   Måske du skulle stoppe dig selv.

   Tina beskriver sine frustrationer over at skulle arbejde en aften, hvor hun meget gerne ville være sammen med sin søn og mand.

   Det er da helt naturlige tanker/følelser.Modsat andre bloggere der kun poster nye indlæg der er sponsorbetalt

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Spidskompetence….. ikke spids kompetance.
   Og hvis du synes den er så kedelig, så lad være med at læse med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • charlotte

   Hvorfor læser du det så?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Ej, det synes jeg ikke er helt fair. Tina skal da lige lære det, så giv hende nu en chance. Indlæggene er da blevet bedre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lund

   Tak Camilla:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Det var hårde ord du fik, at blogge er sikkert ikke så let som man tror. Det med at arbejde juleaften er der jo mange mennesker der gør/er nødt til, og de må dermed må undvære familen. Jeg er selv sygeplejerske og har ofte prøvet det. Da jeg gik ind til jobbet, vidste jeg det jo, det ved man jo ofte når man skriver kontrakt. Jeg ved ikke, hvor meget vi tager hensyn til udlændinges juletraditioner. Efter muslimernes faste, tager vi så hensyn til de har Eid? Nej, det gør vi ikke. Tror at man må indrette sig det nye sted, det er jo en del af at udforske og prøve nye kulturer, at få sat egne vaner og traditioner lidt på hovedet. Som regel har man jo en masse andre fordele, man kan ikke få det hele. Rigtig god jul og held og lykke med skriveriet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Du skal da bare skrive PRÆCIS som DU vil og det DU tænker 🙂 Hvis folk ikke kan lide det du skriver kan de jo lade vær med at læse det, der er jo ingen der tvinger dem til det 🙂

  Fed blog forresten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Ærgerligt, at du bliver skuffet over julen i Dubai. Taget i betragtning, at det er et muslimsk land, der IKKE fejrer jul, synes jeg, at de gør en masse ud af det alligevel fx. i Dubai Mall. Vi er gæster i deres land, så hvad kan vi forvente? Vi kristne holder jo heller ikke ramadan eller fejrer eid. Tina, du er gæst i deres land, så gør og opfør dig, som du ville forvente, at gæster gør og bør, når de er på besøg i dit hjem (eller i Danmark).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lund

   Det kan jeg kun give dig ret i… Men alligevel kan man jo godt blive ked af at man ikke kan være sammen med ens familie juleaften…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Altså jeg læser da godt nok med, men kommenterer sjældent, sådan har jeg det på alle de blogs jeg læser med på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julehygge