Rider du med det rigtige udstyr?

Ny smykkekollektion

img_7228

I tirsdags blev der fejret lanceringen af vores nye smykkekollektion HORSES for LUCK COLOUR by Tina Lund & Mai Manniche, med et lækkert event i butikken 🙂 Der var linet super flot op, og med lækkert til ganen. Dog var selskabet en mixet blandning kvinder der åbenbart synes de skulle behjælpelige vores event med lille smule drama efterfølgende.Men lad os lade dem om det. Selvom det er dem der trækker opmærksomheden, var der altså også mange andre søde gæster som hyggede sig:-)

Det er vores 4. kollektion vi lancerer sammen og denne gang er det i smukke farver. Smykkerne fåes i farverne røde rubiner, grønne emerald og mørkeblå safir ædelsten. Især efter jeg er flyttet til Dubai er jeg selv blevet ret vild med farver. Jeg elsker hvordan de klæder én og så kan de altid nemt peppe et kedeligt sort outfit op. Jeg håber i vil tage super godt imod vores nye kollektion, jeg elsker den ihvertfald allerede selv 🙂img_7223img_7227img_7225img_7224  img_7226

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rider du med det rigtige udstyr?